sábado, 13 de junio de 2009

Dibuixos. cat

Aquesta pàgina d’Internet l’he trobat interessant perquè pots escollir diverses matèries per fer una classe amb una nova tecnologia, es tracta de pintar a través de l’ordinador, una eina fàcil i divertida on els nens poden aprendre a utilitzar una tecnologia.


És un model de pàgina accessible per tothom ja que té uns colors apropiats, una lletra gran i entenedora, dibuixos molt expressius dels quals es pot entendre fàcilment el significat, i el fons blanc fa que tingui rellevància la importància dels dibuixos que estan pintats de colors. L’idioma de la pàgina es el català però també ofereix la possibilitat d’escollir altres llengües com la castellana i l’anglesa.


Trobo que pot ser interessant per poder-la ensenyar als alumnes, ja que va dirigida tan per a nens d’educació infantil fins a primària. A través d’aquests dibuixos poden aprendre les lletres i els números, tipus d’animals, diferenciar els aliments, plantes que poden trobar al bosc, els diferents esports que hi ha, etc.


Jo crec que pot ser interessant per a diferents àrees de l’educació: l’anglès, el coneixement del medi, català, matemàtiques i educació física.


El que he trobat pobre, han estat els dibuixos de les festes, crec que li falta les festes populars catalanes com: Sant Esteve, Sant Jordi, la castanyada, els reis (surt el dibuix del pare noel com a festa anglesa) i carnestoltes.


Pot ser interessant pels mestres treballar l’assignatura amb materials diferents com l’ordinador o fer-lo de una manera que pugi ser útil pels nens i divertit.

No hay comentarios: